با توجه به اهمیت نقش نظارتی که دیوان محاسبات در کنترل هزینه ها و نگهداری اموال دولتی دارند، از سوی دیگر نظارت و کنترل امری اجتناب ناپذیر درمدیریت کشور است، وجود یک نظام نظارتی موثر و اثر بخش و بخصوص نظامی درون سازمانی، کمک شایانی به اجرای عدالت و توسعه اقتصادی کشور می نماید. از اینرو هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطه بین عوامل فردی و مدیریتی و فساد مالی در دیوان محاسبات کشور است. این پژوهش کاربردی و از نوع توصیفی- پیمایشی و همچنین موردی است که در سال 1399 در دیوان محاسبات انجام شد. در این پژوهش 2 فرضیه با توجه به سوالات آیا عوامل فردی حسابرسی دولتی در دیوان محاسبات با پیشگیری از فساد مالی ارتباط دارند؟ آیا عوامل مدیریتی حسابرسی دولتی در دیوان محاسبات با پیشگیری از فساد مالی ارتباط دارند؟ تنظیم شد که بعد از تکمیل و انجام آزمون های آماری توصیفی و استنباطی t استیودنت فرضیه های تحقیق تأیید شدند. یافته ها نشان داد که عوامل فردی و مدیریتی حسابرسی با فساد رابطه دارند.
solimanifar F. Determining the relationship between individual and managerial factors in government auditingBy preventing corruption in the Court of Audit. Journal title 2022; 5 (18) : 5 URL: http://malieh.dmk.ir/article-1-232-fa.html
سلیمانی فر فردوس. تعیین رابطه بین عوامل فردی و مدیریتی درحسابرسی دولتی با پیشگیری از فساد مالی در دیوان محاسبات. عنوان نشریه. 1400; 5 (18)